Avižinių dribsnių keksiukai

su Rūdolfs tropinių vaisių tyre
Avižinių dribsnių keksiukai

⁝ Rūdolfs ekologiškos tropinių vaisių tyrė su chia sėklomis
⁝ 120 g pilno grūdo Graci OVERNIGHT SWEET FRUIT & ROOT, arba kitų avižinių dribsnių su uogomis
⁝ 70 g kvietinių miltų
⁝ 150 g cukraus arba agavų sirupo
⁝ 1 kiaušinis
⁝ 225 ml pieno
⁝ 75 g sviesto
⁝ 2 arbat. šaukšteliai kepimo miltelių
⁝ žiupsnelis druskos

Papuošimui:

⁝ plakta grietinėlė
⁝ granatų sėklos ir/arba šviežios uogos

 

Paruošimas:

• Kambario temperatūros sviestą ištrinkite ir sumaišykite su avižiniais dribsniais.
• Kiaušinį išplakite su pienu ir cukrumi, maišant suberkite miltus, kepimo miltelius bei druską.
• Į tešlą įmaišykite avižinius dribsnius su sviestu.
• Gautą masę sudėkite į keksiukų formeles.

• Keksiukus kepkite 180 ℃ temperatūroje 20 minučių.

• Šiek tiek atvėsinus keksiukus, šaukšteliu išskobkite jų vidurį ir įdėkite Rūdolfs tropinių vaisių tyrės su chia.
• Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės bei papuoškite granatų sėklomis ir uogomis.

 

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:



--- Pagal prekės ženklus ---