Avižiniai sausainiai

su Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremu
Avižiniai sausainiai
Sausainiams:
⁝ 150 g pilno grūdo avižinių dribsnių
⁝ 100 g migdolų miltų
⁝ 40 g rudojo cukraus
⁝ 120 g sviesto
⁝ 1 kiaušinis
⁝ ½ a. š. kepimo miltelių
⁝ žiupsnelis druskos
⁝ vanilė (pagal skonį)

Įdarui:
⁝ 150 g ekologiško Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremo

Paruošimas:

• Įkaitinkite orkaitę iki 175 ℃ laipsnių.
• Išplakite sviestą su cukrumi, druska, vanile ir kiaušiniu.
• Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, migdolų miltus ir kepimo miltelius.
• Į kepimo popierių įdėkite didelius sausainių tešlos gabalėlius ir šiek tiek suplokite.
• Kepkite sausainius iki 10 minučių, kad išimti iš orkaitės dar būtų šiek tiek minkšti.
• Įdarui tarp dviejų sausainių naudokite Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremą.

🌱 Skanu ir sveika!

Pasidalinti Å¡iuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---