Fusilli makaronai su vištiena

⁝ Rūdolfs ekologiška špinatų-petražolių užtepėlė
⁝ 3 šaukštai ekologiško La Bio Idea alyvuogių aliejaus
⁝ 300 g ekologiškų La Bio Idea makaronų „FUSILLI“ (sraigtelių formos)
⁝ 300 g vyšninių pomidorų
⁝ 3-4 česnako skiltelės
⁝ 1 vištienos filė
⁝ 1 šaukštelis vištienos prieskonių
⁝ pora baziliko šakelių
⁝ tarkuotas kietasis sūris
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Paruoškite vištienos filė: iš pradžių apkepkite keptuvėje, tada pilnai iškepkite orkaitėje.
• Išvirkite makaronus.
• Paruoškite padažą. Susmulkinkite česnaką ir apkepinkite aliejuje įkaitintoje keptuvėje, įdėkite 4 šaukštus Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės. Vėliausiai, trumpam kepimui sudėkite per pusę arba į keturias dalis supjaustytus pomidorus.
• Nusunkite makaronus, supilkite padažą ir gerai sumaišykite.
• Patiekite su vištienos filė gabalėliais, pabarstykite sūriu ir papuoškite baziliku.
Skanu ir sveika!