Grilintos tortilijos su sūriu

⁝ 2 tortilijos
⁝ 2 valg. š. Rūdolfs humuso su paprika ir čili
⁝ 2 valg. š. Rūdolfs humuso su žalumynais
⁝ 1 nedidelė cukinija
⁝ 1 pomidoras, supjaustytas plonais griežinėliais
⁝ 1 raudonasis svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais
⁝ 2 kale salotos (lapinių kopūstų)
⁝ 30 g tarkuoto čederio sūrio
⁝ 1/2 supjaustyto mocarelos sūrio rutulio
⁝ druska pagal skonį
⁝ pipirai pagal skonį
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Įkaitinkite grilį iki vidutinės temperatūros.
• Nupjaukite cukinijų galus, supjaustykite cukiniją griežinėliais, patepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
• Apkepkite cukinijos griežinėlius po kelias minutes iš abiejų pusių, tada išimkite.
• Vieną tortiliją ištepkite humusu su žalumynais, pabarstykite čederio sūriu, uždėkite porą cukinijų griežinėlių, kale salotų, svogūnų ir pomidorų griežinėlių.
• Kitą tortiliją ištepkite čili ir paprikos humusu, ant viršaus uždėkite mocarelos griežinėlius, porą cukinijų griežinėlių, lapinių kopūstų, svogūnų ir pomidorų griežinėlių.
• Tortilijas sandariai susukite ir užlenkite galus, kad įdaras neiškristų.
• Paruoštas tortilijas sudėkite ant grotelių ir pakaitinkite po minutę iš abiejų pusių, kol ant jų pasimatysite grotelių žymes ir išsilydys sūris.
Mėgaukitės iš karto!
Skanu ir sveika!
Receptas: Rūdolfs Organic bendradarbiaujant su Receptes.lv, žr. video (latvių kalba)