Įdaryti Portabella su sūriu
ir Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle

⁝ 200 g Portabella pievagrybių (kuo didesnių)
⁝ 100 g smulkiai tarkuoto sūrio
⁝ 100 g Rūdolfs daržovių užtepėlės su špinatais ir petražolėmis
⁝ žiupsnelis druskos
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃ laipsnių karščio.
• Nuplaukite pievagrybius ir atsargiai nupjaukite kotelius.
• Sumaišykite tarkuotą sūrį su Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle, įberkite druskos.
• Įdarykite pievagrybius.
• Kepkite 10–15 minučių, patiekite karštus.
Galite papuošti špinatų ar petražolių lapais.
Skanu ir sveika!