Įdaryti Portabella su sūriu

ir Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle
Įdaryti Portabella su sūriu

⁝ 200 g Portabella pievagrybių (kuo didesnių)
⁝ 100 g smulkiai tarkuoto sūrio
⁝ 100 g Rūdolfs daržovių užtepėlės su špinatais ir petražolėmis
⁝ žiupsnelis druskos

Paruošimas:

• Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃ laipsnių karščio.
• Nuplaukite pievagrybius ir atsargiai nupjaukite kotelius.
• Sumaišykite tarkuotą sūrį su Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle, įberkite druskos.
• Įdarykite pievagrybius.
• Kepkite 10–15 minučių, patiekite karštus.

Galite papuošti špinatų ar petražolių lapais.

🌱 Skanu ir sveika!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesniems užkandžiams

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---