Keptų daržovių sriuba

su Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle
Keptų daržovių sriuba
4 asmenims

⁝ 500 g moliūgų
⁝ 8 šaukštai Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės
⁝ 3 šaukštai aliejaus
⁝ 2 morkos
⁝ 1-1,5 l sultinio
⁝ 1 saliero šaknis
⁝ 1 svogūnas
⁝ 1 petražolių šaknis
⁝ 1 šaukštas prieskonių daržovių
⁝ moliūgų ir saulėgrąžų sėklos

Paruošimas:

• Nulupkite moliūgą, svogūną, salierą, morkas ir petražoles, supjaustykite dideliais kubeliais.
• Sumaišykite kartu su aliejumi.
• Kepkite 200 ℃ laipsnių orkaitėje 20-30 minučių.
• Daržoves suberkite į puodą, supilkite sultinį ir virkite, kol suminkštės ir šiek tiek ištirps.

• Supilkite į dubenėlius, įdėkite Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės.
• Užbarstykite moliūgų ir saulėgrąžų sėklų, ir patiekite.

Rekomenduojame valgyti su paskrudinta duona.

🌱 Skanu ir sveika!

Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---