Keptų daržovių sriuba

4 asmenims
⁝ 500 g moliūgų
⁝ 8 šaukštai Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės
⁝ 3 šaukštai aliejaus
⁝ 2 morkos
⁝ 1-1,5 l sultinio
⁝ 1 saliero šaknis
⁝ 1 svogūnas
⁝ 1 petražolių šaknis
⁝ 1 šaukštas prieskonių daržovių
⁝ moliūgų ir saulėgrąžų sėklos
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Nulupkite moliūgą, svogūną, salierą, morkas ir petražoles, supjaustykite dideliais kubeliais.
• Sumaišykite kartu su aliejumi.
• Kepkite 200 ℃ laipsnių orkaitėje 20-30 minučių.
• Daržoves suberkite į puodą, supilkite sultinį ir virkite, kol suminkštės ir šiek tiek ištirps.
• Supilkite į dubenėlius, įdėkite Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės.
• Užbarstykite moliūgų ir saulėgrąžų sėklų, ir patiekite.
Rekomenduojame valgyti su paskrudinta duona.
Skanu ir sveika!