Mangų-kokosų desertas su chia

ir Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremu
Mangų-kokosų desertas su chia

⁝ 250 ml migdolų (arba kokosų) pieno
⁝ 3 šaukštai CHIA sėklų
⁝ ekologiškas Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremas
⁝ 1 šaukštas medaus
⁝ migdolų drožlės papuošimui

Paruošimas:

• Supilkite chia sėklas į dubenį, įpilkite migdolų pieną, įdėkite medaus ir kruopščiai sumaišykite.
• Uždenkite indą ir palaikykite šaldytuve bent 2 valandas (galite palikti per naktį), kad sėklos išbrinktų.
• Chia sėklų pudingą supilkite į stiklines, ant viršaus uždėkite kelis šaukštus Rūdolfs mangų-kokosų kremo.
• Desertą papuoškite migdolų drožlėmis, patiekite atšaldytą.

🌱 Skanu ir sveika!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

  MAŽYLIAMS 👼