Moliūgų blynai su parmezanu
ir Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle

⁝ Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlė
⁝ 1 mažas moliūgas
⁝ 50 g tarkuoto parmezano sūrio
⁝ 1 arbatinis šaukštelis imbiero, čiobrelių
⁝ 2 šaukštai kvietinių miltų
⁝ 1 kiaušinis
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Smulkiai sutarkuokite moliūgą.
• Nusausinkite skystį, įmuškite kiaušinį, supilkite miltus ir tarkuotą parmezano sūrį.
• Pagal skonį įberkite druskos, imbiero ir čiobrelių, ir gerai juos išmaišykite.
• Įkaitintoje keptuvėje formuokite blynus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
• Patiekite su Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle.
Skanu ir sveika!