Plėšytos kiaulienos mėsainiai

Rinkitės kokybiškus ingredientus, naudokitės šiuo receptu ir paruošite skanius bei sultingus mėsainius su ekologišku Rūdolfs BBQ padažu.
⁝ 6 mėsainių bandelės
⁝ 6 dideli salotų lapai
⁝ 2 pomidorai
Plėšytai kiaulienai:
⁝ 1,5 kg kiaulienos sprandinės gabalėlių
⁝ 150 g Rūdolfs BBQ padažo
⁝ druska, pipirai pagal skonį
⁝ 70 g aliejaus kepimui
Kopūstų salotoms:
⁝ 500 g raudonųjų kopūstų
⁝ 100 g morkų
⁝ 20 g petražolių
⁝ 1/2 citrinos sulčių
⁝ druska, pipirai pagal skonį
⁝ 70 g aliejaus
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Kiaulieną kruopščiai įtrinkite druska, pipirais ir aliejumi.
• Apkepkite mėsą iš abiejų pusių karštoje keptuvėje, tada išimkite iš keptuvės ir sutepkite su Rūdolfs BBQ padažu.
• Suvyniokite į kepimo popierių, foliją ir dėkite į gilią kepimo skardą.
• Užpilkite vandeniu iki 1/3 folijos pakelio ir uždenkite folija, pašaukite į iki 110 ℃ laipsnių įkaitintą orkaitę 6 valandoms.
• Kai mėsa bus paruošta, ją išpakuokite.
• Likusį sultinį supilkite į atskirą indą (vėlesniam naudojimui).
• Suplėšykite mėsą išilgai pluoštų dviem šakutėmis ir sudėkite likusį Rūdolfs BBQ padažą.
• Kad masė būtų sultingesnė, įpilkite anksčiau rezervuoto sultinio.
• Supjaustykite kopūstus kuo ploniau.
• Sutarkuokite morkas stambia daržovių tarka.
• Susmulkinkite petražoles kuo smulkiau.
• Sudėkite visus ingredientus į dubenį, suberkite druską, cukrų, supilkite citrinos sultis ir stipriai minkykite arba sutrinkite, tada supilkite aliejų ir viską išmaišykite
• Viską išdėliokite ant mėsainio pagrindo.
Skanu ir sveika!