Risotto su pievagrybiais

ir Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle
Risotto su pievagrybiais
4 asmenims

⁝ 250 g ryžių
⁝ 300 g pievagrybių
⁝ 60 g špinatų lapų
⁝ 235 g Rūdolfs ekologiškos špinatų-petražolių užtepėlės
⁝ 800 ml sultinio
⁝ 60 ml baltojo vyno
⁝ 2 svogūnai
⁝ 30 g tarkuoto parmezano sūrio
⁝ druska, pipirai pagal skonį
⁝ 2 šaukštai alyvuogių aliejaus

Paruošimas:

• Į gilią keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite smulkintus svogūnus ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies.
• Svogūnams tapus skaidriems supilkite supjaustytus pievagrybius, kepkite toliau.
• Supilkite ryžius ir baltąjį vyną, gerai išmaišykite ir palaukite, kol susigers į ryžius.
• Palaipsniui supilkite sultinį, išmaišykite ir palaukite, kol visas sultinys susigers į ryžius.
• Įdėkite Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės ir 15–20 minučių patroškinkite ant vidutinės ugnies.
• Įberkite druskos, pipirų, parmezano sūrio ir špinatų, viską išmaišykite ir patiekite.

🌱 Skanu ir sveika!

Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---