Spagečiai su džiuvėsėliais

ir Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėle
Spagečiai su džiuvėsėliais

⁝ Rūdolfs ekologiška špinatų-petražolių užtepėlė
⁝ 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
⁝ 250 g spagečių
⁝ 6 skiltelės česnako
⁝ 3 šaukštai duonos džiūvėsėlių
⁝ žiupsnelis smulkinto čili
⁝ saujelė šviežių petražolių
⁝ sauja parmezano sūrio
⁝ pora baziliko šakelių
⁝ tarkuotas kietasis sūris
⁝ druska pagal skonį

Paruošimas:

• Nulupkite česnaką, lengvai jį išspauskite.
• Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite 3 smulkintas česnako skilteles, čili, druską ir džiūvėsėlius. Kaitinant maišykite, kol džiūvėsėliai taps auksinės rudos spalvos, tada nukelkite keptuvę nuo ugnies.
• Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir likusias 3 česnako skilteles. Kai vanduo užvirs įpilkite makaronų ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant makaronų pakuotės.
• Kai makaronai bus paruošti nusausinkite ir perkelkite į keptuvę su džiūvėsėlių mišiniu, įpilkite didelį šaukštą (arba du, jei mėgstate daugiau skonio) Rūdolfs špinatų-petražolių užtepėlės, išmaišykite.
• Prieš patiekdami pabarstykite kapotomis šviežiomis petražolėmis ir parmezano sūriu.

 

Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:



--- Pagal prekės ženklus ---