Veganiški pavasariniai suktinukai

su Rūdolfs burokėlių-krienų užtepėle
Veganiški pavasariniai suktinukai

„Spring rolls“ lietuviškai vadinami daržovių suktinukais arba tiesiog suktinukais. Bet pažodinis vertimas – „Pavasariniai suktinukai“ – juk taip gražiai ir skaniai skamba! 😋

 

⁝ Rūdolfs ekologiška burokėlių-krienų* užtepėlė
⁝ ryžių miltų lapai suktinukams (ryžių popierius)
⁝ 150 g tofu sūrio
⁝ pusė ilgojo agurko
⁝ 2 vidutinio dydžio morkos
⁝ salotų lapai (nebūtina)
⁝ sezamo sėklos
⁝ indelis drungno vandens (ryžių popieriui mirkyti)

* paįvairinimui galite panaudoti ir ekologiškas Rūdolfs špinatų-petražolių, morkų-žolelių arba pomidorų-bazilikų daržovių užtepėles

Paruošimas:

• Ryžių popieriaus lapus po vieną įdėkite į plokščią dubenį su drungnu vandeniu kol jie suminkštės (pagal produkto instrukciją, pvz. 10-ai sekundžių).
• Supjaustykite agurką ir morkas plonomis juostelėmis.
• Supjaustykite tofu sūrį.
• Salotas, daržoves ir tofu sūrį išdėliokite ant mirkyto ir padžiovinto ryžių popieriaus lapo.
• Gausiai uždėkite Rūdolfs burokėlių-krienų užtepėlės, pabarstykite sezamo sėklomis.
• Viską kruopščiai suvyniokite į ryžių popieriaus lapus ir patiekite suktinukus su jūsų pasirinktu padažu.


🌱 Skanu ir sveika!
 


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesniems užkandžiams

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

  MAŽYLIAMS 👼