Tiramisu

su Rūdolfs aviečių-kriaušių kremu
Tiramisu

6 asmenims

⁝ 500 g maskarponės sūrio
⁝ 300 g aviečių
⁝ 200 g biskvitinių sausainių „damų piršteliai“ („Ladyfingers“)
⁝ 50 ml kriaušių brendžio (ar kito brendžio arba likerio)
⁝ 2 kiaušinių tryniai
⁝ 200 g cukraus pudros
⁝ 2 šaukštai Rūdolfs aviečių-kriaušių kremo
⁝ 1 puodelis stiprios kavos
⁝ 1 šaukštelis kakavos (pabarstymui)

Paruošimas:

• Išvirkite kavą, tada įpilkite brendžio ir atvėsinkite.
• Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, kiaušinių trynius išplakite su cukraus pudra.
• Į kiaušinių trynius įmaišykite maskarponės sūrį.
• Pamirkykite sausainius kavoje (svarbu tai padaryti greitai ir neleisti sausainiams per daug sušlapti).

• Į stiklines ar desertinius indus sudėkite sluoksniais:
- pirmas sluoksnis: sausainiai,
- antras sluoksnis: kiaušinio-maskarponės masė ir šiek tiek aviečių,
- trečias sluoksnis: Rūdolfs aviečių-kriaušių kremas.
• Kiekvienoje stiklinėje pakartokite šiuos tris sluoksnius du, tris ar keturis kartus.

Užbarstykite ant deserto kakavos, ir palikite pastovėti 3-4 valandas.

Patiekite papuoštus avietėmis.

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

  MAŽYLIAMS 👼