La BIO IDEA

Ekologiškas aliejus ir balzamikas



Ekologiški TAGLIATELLE makaronai su kiaušiniais

La BIO IDEA tagliatelle makaronai su kiaušiniais

Ekologiški makaronai gaminami iš kietagrūdžių kviečių miltų, kuriuose yra daugiau baltymų nei minkštuose kviečiuose, produktai yra geriau išsaugomi ir turi didesnę biologinę vertę.

Ekologiški lėto džiovinimo Sicilijos makaronai

LĖTO DŽIOVINIMO. Šie makaronai džiovinami ilgą laiką, kad džiūdami jie „atsipalaiduotų“ ir taptų skanesni, aromatingesni bei lengviau virškinami.

 

 
Nors 1900 m. spagečiai tradiciškai buvo džiovinami ant medinių lentynų miesto centre, šiais laikais džiovinimo procesas vyksta makaronų fabrike. Džiovinimas atliekamas tradiciniu būdu esant žemai temperatūrai nuo 50 iki 65 ℃. Taip siekiama išsaugoti aromatą ir maistines medžiagas.

Lėto džiovinimo makaronai reiškia, kad makaronai džiovinami ilgą laiką, kad džiūdami jie „atsipalaiduotų“. Tai skiriasi nuo masinės gamybos makaronų, kurie, siekiant pagaminti daugiau ir greičiau, kaitinami iki aukštos temperatūros. Greitai džiovinant (iš esmės juos verdant) makaronų tekstūra tampa prastesnė, jie tampa trapesni ir daug sunkiau virškinami. Lėtai džiovinant makaronai yra aromatingesni ir lengviau virškinami, juos suvalgius jaučiamasi daug lengviau. Paprastai žmonės, kurie jaučiasi labai sotūs suvalgę masiškai pagamintų makaronų, pastebės skirtumą valgydami lėtai džiovintus makaronus.


Nors 1900 m. spagečiai tradiciškai buvo džiovinami ant medinių lentynų miesto centre, šiais laikais džiovinimo procesas vyksta makaronų fabrike. Džiovinimas atliekamas tradiciniu būdu esant žemai temperatūrai nuo 50 iki 65 ℃. Taip siekiama išsaugoti aromatą ir maistines medžiagas.

Lėto džiovinimo makaronai reiškia, kad makaronai džiovinami ilgą laiką, kad džiūdami jie „atsipalaiduotų“. Tai skiriasi nuo masinės gamybos makaronų, kurie, siekiant pagaminti daugiau ir greičiau, kaitinami iki aukštos temperatūros. Greitai džiovinant (iš esmės juos verdant) makaronų tekstūra tampa prastesnė, jie tampa trapesni ir daug sunkiau virškinami. Lėtai džiovinant makaronai yra aromatingesni ir lengviau virškinami, juos suvalgius jaučiamasi daug lengviau. Paprastai žmonės, kurie jaučiasi labai sotūs suvalgę masiškai pagamintų makaronų, pastebės skirtumą valgydami lėtai džiovintus makaronus.


Ekologiški ryžiai



Ekologiški Pesto padažai



Ekologiški saulėje džiovinti pomidorai



Ekologiški picų pagrindai



Ekologiška gaspačio




Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---