Bulvinių blynelių užkandukai

su Rūdolfs ekologiškomis daržovių užtepėlėmis
Bulvinių blynelių užkandukai
⁝ 800 g bulvių
⁝ 1 kiaušinis
⁝ 2 šaukštai miltų
⁝ druska, pipirai
⁝ kepimo aliejus

⁝ kumpio ar rūkytos mėsos griežinėliai
⁝ rūkytos lašišos griežinėliai
⁝ sūris pagal skonį
⁝ kepti arba marinuoti grybai
⁝ Rūdolfs ekologiškos daržovių užtepėlės:
⁝⁝⁝ špinatų-petražolių
⁝⁝⁝ pomidorų-bazilikų
⁝⁝⁝ burokėlių-krienų
⁝⁝⁝ morkų-žolelių

Paruošimas:

• Smukiai sutarkuokite bulves, nupilkite susikaupusias sultis.
• Įmaišykite kiaušinį, miltus ir druską.
• Keptuvėje įkaitintame aliejuje suformuokite mažus blynelius, lengvai suplokite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos su traškiais kraštais.
• Atvėsintus blynelius tepkite skirtingomis Rūdolfs daržovių užtepėlėmis.

Rekomenduojami deriniai:
👉 Špinatų ir petražolių užtepėlė – su kumpiu
👉 Burokėlių ir krienų užtepėlė – su rūkyta lašiša
👉 Morkų ir žolelių užtepėlė – su grybais
👉 Pomidorų ir baziliko užtepėlė – su sūriu

Užkandukus galima apibarstyti pipirais, papuošti žalumynais – petražolėmis, čiobrelių, raudonėlių lapais ar žiedais.

🌱 Skanu ir sveika!

Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesniems užkandžiams

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---