Drūtas čiabatos sumuštinis
⁝ Rūdolfs ekologiška morkų-žolelių užtepėlė
⁝ 1 tamsi čiabata duona
⁝ 1 kiaušinis
⁝ 60 g šoninės
⁝ 30 g brie sūrių
⁝ Pomidorai, rukola, kitos mėgstamos žolelės
⁝ 1 avokadas
Produktai receptui iš gurmana.lt:
• Keptuvėje iškepkite kiaušinį („tryniu aukštyn“). Kepkite neilgai – kol baltymas visai iškeps, tačiau trynys liks skystas. Neapverskite – kepkite tik iš vienos pusės.
• Ant abiejų tamsios čiabatos duonos riekių užtepkite Rūdolfs morkų-žolelių užtepėlės.
• Ant vienos riekės uždėkite keptą kiaušinį, keptą šoninę, brie sūrio (arba kito Jūsų mėgstamo sūrio) skiltelę, pomidorų ir avokado skilteles, rukolą ir kitas salotas. Uždenkite antra rieke.
• Norėdami gauti traškų skonį į vidurį įdėkite spanguolių.
Skanu ir sveika!