Lavašo suktinukai su lašiša ir kaparėliais

bei Rūdolfs burokėlių-krienų užtepėle
Lavašo suktinukai su lašiša ir kaparėliais

⁝ 1 indelis Rūdolfs burokėlių-krienų užtepėlės
⁝ 1 lapas lavašo
⁝ 200 g rūkytos lašišos
⁝ 1 vnt. „Iceberg“ salotų
⁝ 3 šaukštai kaparėlių

Paruošimas:

• Ištepkite lavašą Rūdolfs burokėlių-krienų užtepėle.
• Išdėliokite sluoksniais: kaparėlius, salotas, lašišą.
• Susukite ir perpjaukite pusiau.

🌱 Skanaus!

 


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni sumuštiniai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---