Kišas su šviežiais ir džiovintais pomidorais

ir Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėle
Kišas su šviežiais ir džiovintais pomidorais

⁝ 5 šaukštai ekologiškos Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėlės
⁝ 2 šaldytos tešlos sluoksniai
⁝ 6 kiaušiniai
⁝ 2 saujos kapotų žalumynų
⁝ 150 g trijų rūšių tarkuoto sūrio
⁝ 100 ml grietinėlės
⁝ 200 g vyšninių pomidorų
⁝ 100 g ekologiškų La Bio Idea saulėje džiovintų pomidorų

Paruošimas:

• Formą ištepkite sviestu, įdėkite atšildytą tešlą, subadykite šakute.
• Kepkite 15 minučių 180 ℃ laipsnių temperatūroje. Kad tešla neišsipūstų apdenkite kepimo popieriumi.
• Tešlą ištepkite Rūdolfs užtepėle.
• Suplakite kiaušinius su grietinėle, įmaišykite žalumynus, sūrį ir supjaustytus džiovintus pomidorus.
• Masę supilkite ant tešlos su užtepėle.
• Pomidorus perpjaukite per pusę ir uždėkite ant kišo viršaus.
• Kepkite 180 ℃ laipsnių temperatūroje 30 minučių, kol taps aukso spalvos.

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

--- Pagal prekės ženklus ---

--- Pagal prekės kategorijas ---