Kuskuso salotos su brokoliais

ir Rūdolfs ekologiška morkų-žolelių užtepėle
Kuskuso salotos su brokoliais

Ruošime kuskuso salotas su Rūdolfs morkų-žolelių užtepėle, granatais, skrudintais migdolais ir keptais brokoliais.

4-iems asmenims:

⁝ 100 g kuskuso
⁝ 2 šaukštai granatų sėklų
⁝ 1 brokolio galva
⁝ sauja migdolų
⁝ 200 g Rūdolfs ekologiškos morkų-žolelių užtepėlės
⁝ s
viestas kepimui
⁝ druska, pipirai

Produktai receptui iš gurmana.lt:

Paruošimas:

• Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite šiek tiek druskos ir uždenkite. Palikite 10 minučių.
• Įdėkite brokolius į verdantį vandenį ir virkite 3 minutes.
• Ištirpinkite sviestą įkaitintoje keptuvėje, įberkite šiek tiek druskos ir kepkite brokolius 3-5 minutes.
• Paskrudinkite migdolus keptuvėje 8-10 minučių, tada juos supjaustykite.
• Į dubenį suberkite kuskusą, brokolius, granatų sėklas, migdolus ir Rūdolfs morkų-žolelių užtepėlę. Jei reikia, įberkite truputį druskos ir patiekite.

 

🌱 Skanu ir sveika!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

  MAŽYLIAMS 👼