Tagliatelle su mesos kukuliais

ir Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėle
Tagliatelle su mesos kukuliais

⁝ 300 g La Bio IDEA „Tagliatelle“ makaronų
⁝ 15 g parmezano sūrio
⁝ 600 g maltos mėsos
⁝ prieskoniai ir žalumynai
⁝ svogūnai ir česnakai
⁝ 1 kiaušinis
⁝ vyšniniai pomidorai
⁝ Rūdolfs ekologiška pomidorų-bazilikų užtepėlė

Paruošimas:

• Išvirkite La Bio IDEA „Tagliatelle“ makaronus.
• Kol dar šilti įmaišykite Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėlę ir tarkuotą parmezano sūrį.

• Mėsą sutrinkite su kiaušiniu, įberkite smulkiai smulkintų svogūnų ir česnako, džiovintų raudonėlių, druskos ir pipirų pagal skonį.
• Suformuokite mažus mėsos kukulius ir kepkite juos keptuvėje kol taps auksinės rudos spalvos.
• Mėsos kukulius sudėkite į makaronus.

• Patiekite su lengvai pakeptais vyšniniais pomidorais, tarkuotu parmezano sūriu ir žalumynais.

🌱 Skanu ir sveika!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Sveikesni patiekalai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---