Tagliatelle su mėsos kukuliais
⁝ 300 g tagliatelle makaronų
⁝ 15 g parmezano sūrio
⁝ 600 g maltos mėsos
⁝ prieskoniai ir žalumynai
⁝ svogūnai ir česnakai
⁝ 1 kiaušinis
⁝ vyšniniai pomidorai
⁝ Rūdolfs ekologiška pomidorų-bazilikų užtepėlė
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Išvirkite tagliatelle makaronus.
• Kol dar šilti įmaišykite Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėlę ir tarkuotą parmezano sūrį.
• Mėsą sutrinkite su kiaušiniu, įberkite smulkiai smulkintų svogūnų ir česnako, džiovintų raudonėlių, druskos ir pipirų pagal skonį.
• Suformuokite mažus mėsos kukulius ir kepkite juos keptuvėje kol taps auksinės rudos spalvos.
• Mėsos kukulius sudėkite į makaronus.
• Patiekite su lengvai pakeptais vyšniniais pomidorais, tarkuotu parmezano sūriu ir žalumynais.
Skanu ir sveika!