Veganiški Fusilli makaronai

su Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėle
Veganiški Fusilli makaronai
Ir veganiški, ir ekologiški!


4 porcijoms:

⁝ 500 g ekologiškų La Bio Idea Fusilli makaronų (alternatyva – pilno grūdo Fusilli)
⁝ 300 g ekologiškų virtų arba konservuotų avinžirnių
⁝ 200 g ekologiškos Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėlės
⁝ 200 g ekologiško Rūdolfs klasikinio kečupo (alternatyva – Rūdolfs aštraus kečupo)
⁝ 100 g ekologiško La Bio Idea Pesto Genovese padažo
⁝ šlakelis ekologiško aliejaus keptuvei ištepti

Paruošimas:

• Išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas.
• Nusausinkite avinžirnius ir pakepinkite įkaitintoje aliejumi išteptoje keptuvėje.
• Atidėkite avinžirnius į šalį ir toje pačioje keptuvėje sumaišykite ir pašildykite ekologišką padažą – Rūdolfs pomidorų-bazilikų užtepėlę su Rūdolfs kečupu.
• Patiekite makaronus su paruoštu padažu, uždėkite avinžirnių ir itališko La Bio Idea pesto padažo.

 

Skanu ir sveika! 🌱


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:



--- Pagal prekės ženklus ---