Blyneliai su varške

ir Rūdolfs vaisių-uogų tyrėmis
Blyneliai su varške
Tešlai:
⁝ 130 g miltų
⁝ 100 ml pieno
⁝ 100 ml vandens
⁝ 2 kiaušiniai
⁝ 2 šaukštai aliejaus
⁝ žiupsnelis cukraus
⁝ žiupsnelis druskos
⁝ kepimo aliejus

Įdarui:
⁝ 400 g varškės
⁝ 100 g grietinėlės
⁝ 3 šaukštai cukraus
⁝ 1 tarkuota citrinos žievelė
⁝ Rūdolfs ekologiška vaisių tyrė:
⁝⁝⁝ tropinių vaisių tyrė su CHIA,
⁝⁝⁝ mėlynių tyrė su CHIA,
⁝⁝⁝ braškų tyrė su CHIA, arba/ir
⁝⁝⁝ braškių-juodųjų serbentų tyrė

Paruošimas:

• Kiaušinius išplakite su druska, įpilkite miltų, pieno ir vandens ir sumaišykite iki vientisos masės.
• Tešlą palikite pastovėti 30–40 minučių.
• Pirmam blyneliui įkaitinkite aliejų, kitiems aliejaus neprireiks.
• Paruoškite įdarą: sumaišykite varškę su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele, išplakite grietinėlę ir sumaišykite su varške.

• Blyneliams pravėsus į vidurį įdėkite varškės, sulankstykite dėžutės ar voko forma ir apkepkite svieste iš abiejų pusių.
• Patiekite su Rūdolfs vaisių tyre arba įvairiomis tyrėmis.

🌱 Skanaus!

Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Blynai ir blyneliai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---