Blynų tortas

pagal „Svečiuose pas Godą“
Blynų tortas

„Svečiuose pas Godą“ receptas:

 

Blyneliams:
⁝ 2 kiaušiniai
⁝ 200 ml pieno
⁝ 2 šaukštai cukraus arba sirupo
⁝ miltų tiek, kad tešla gautųsi grietinės konsistencijos
⁝ šaukštas kakavos, jeigu norite tamsaus torto.
⁝ žiupsnelis kepimo miltelių
⁝ šlakelis aliejaus kepimui


Pertepimui:
⁝ Rūdolfs ekologiškos mėlynių tyrė su chia

Produktai receptui iš gurmana.lt:

Paruošimas:

• Sumaišykite kiaušinius, cukrų, pieną.
• Į gautą masę supilkite miltus ir žiūrėkite, kad ji butų pakankamai tiršta (kepti storesnius blynus).
• Įdėkite kakavos ir kepimo miltelius.

• Blynelius kepkite ant aliejaus arba lydyto sviesto.
• Iškepus 6 vnt. dailiai nupjaukite jų kraštus, kad blyneliai turi būtų vienodo dydžio.

• Kiekvieną blynelį sutepkite Rūdolfs mėlynių su čija tyre.
• Kraštus pridengkite likusiais trupiniais, permaišytais su kokoso drožlėmis.

Puoškite pagal savo skonį, norus ir sezoniškumą.

 

Vietoje uogienių blynus valgykite su sveikesnėmis ekologiškomis Rūdolfs vaisių-uogų tyrėmis, kurios turi mažiau cukraus, tačiau yra ne mažiau saldžios.


🌱 Skanaus!

 

-----------------

Turite mažų vaikų?

Sekite „Svečiuose pas Godą“ Facebook paskyroje: facebook.com/sveciuosepasgoda/

 


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Blynai ir blyneliai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:

  MAŽYLIAMS 👼