Ploni blyneliai (lietiniai)

su Rūdolfs vaisių-uogų tyrėmis su CHIA
Ploni blyneliai (lietiniai)

4-iems asmenims

Tešlai:
⁝ 500 g kvietinių miltų
⁝ 500 ml pieno
⁝ 2 kiaušiniai
⁝ žiupsnelis cukraus
⁝ žiupsnelis druskos
⁝ kepimo aliejus

Įdarui:
⁝ Rūdolfs ekologiška vaisių tyrė su chia sėklomis:
⁝⁝⁝ mėlynių tyrė su CHIA, arba/ir
⁝⁝⁝ braškų tyrė su CHIA

Paruošimas:

• Kiaušinius išplakite su vandeniu, cukrumi ir druska.
• Suberkite miltus ir sumaišykite – susidarys tiršta, lipni tešla.
• Į tešlą lėtai pilkite pieną ir išmaišykite.
• Ant įkaitintos keptuvės užlašinkite aliejaus, įpilkite tešlos, išlyginkite ją ir kepkite 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
• Blynelius įdarykite Rūdolfs mėlynių arba braškių tyre, ir sulankstykite vokų forma.
• Patiekti galite vienus arba su šviežiomis mėlynių, šilauogių ir/ar gervuogių uogomis.

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Blynai ir blyneliai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---