Pūsti blynai

su Rūdolfs tyrėmis su CHIA
Pūsti blynai

4-iems asmenims:
⁝ 1 puodelis universalių miltų
⁝ 2 šaukšteliai kepimo miltelių (arba mielės)
⁝ 1 puodelis pieno
⁝ 1 didelis kiaušinis
⁝ 2 šaukšteliai cukraus
⁝ 1/2 šaukštelio druskos
⁝ 1 šaukštas augalinio aliejaus
⁝ Rūdolfs ekologiška vaisių tyrė su chia sėklomis:
⁝⁝⁝ tropinių vaisių tyrė su CHIA,
⁝⁝⁝ mėlynių tyrė su CHIA, arba/ir
⁝⁝⁝ braškų tyrė su CHIA

Paruošimas:

• Nedideliame dubenyje išplakite miltus, kepimo miltelius (arba mieles), cukrų ir druską.
• Vidutiniame dubenyje išplakite pieną, aliejų ir kiaušinį.
• Į pieno mišinį įpilkite miltų mišinį ir lengvai suplakite (nepersistenkite, tinka keli smulkūs gabalėliai).

• Įkaitinkite didelę keptuvę (nelipnią arba ketaus), ištepkite aliejumi (popieriniu rankšluosčiu).

• Kiekvienam blynui į keptuvę įdėkite po 2–3 šaukštus tešlos, apvaliomis formomis (didelėje keptuvėje turėtumėte sutalpinti 2–3).
• Kepkite kol blynų paviršiuje atsiras burbuliukų ir keli sprogs, apie 1–2 minutes.
• Atsargiai apverskite plona mentele ir kepkite, kol apačioje paruduos, dar 1-2 minutes.

• Kad iškepti blynai neatšaltų kol kepate kitus, rekomenduojame juos laikyti šiltoje orkaitėje.

• Blynus patiekite su Rūdolfs tyre su chia sėklomis - su mėlynių, braškių arba tropinių vaisių, arba su visomis.

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

Blynai ir blyneliai

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---