Avižiniai sausainiai
Sausainiams:
⁝ 150 g pilno grūdo avižinių dribsnių
⁝ 100 g migdolų miltų
⁝ 40 g rudojo cukraus
⁝ 120 g sviesto
⁝ 1 kiaušinis
⁝ ½ a. š. kepimo miltelių
⁝ žiupsnelis druskos
⁝ vanilė (pagal skonį)
Įdarui:
⁝ 150 g ekologiško Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremo
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Įkaitinkite orkaitę iki 175 ℃ laipsnių.
• Išplakite sviestą su cukrumi, druska, vanile ir kiaušiniu.
• Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, migdolų miltus ir kepimo miltelius.
• Į kepimo popierių įdėkite didelius sausainių tešlos gabalėlius ir šiek tiek suplokite.
• Kepkite sausainius iki 10 minučių, kad išimti iš orkaitės dar būtų šiek tiek minkšti.
• Įdarui tarp dviejų sausainių naudokite Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremą.
Skanu ir sveika!