Mangų-kokosų desertas su chia
ir Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremu
⁝ 250 ml migdolų (arba kokosų) pieno
⁝ 3 šaukštai CHIA sėklų
⁝ ekologiškas Rūdolfs mangų-kokosų vaisių kremas
⁝ 1 šaukštas medaus
⁝ migdolų drožlės papuošimui
Produktai receptui iš gurmana.lt:
Paruošimas:
• Supilkite chia sėklas į dubenį, įpilkite migdolų pieną, įdėkite medaus ir kruopščiai sumaišykite.
• Uždenkite indą ir palaikykite šaldytuve bent 2 valandas (galite palikti per naktį), kad sėklos išbrinktų.
• Chia sėklų pudingą supilkite į stiklines, ant viršaus uždėkite kelis šaukštus Rūdolfs mangų-kokosų kremo.
• Desertą papuoškite migdolų drožlėmis, patiekite atšaldytą.
Skanu ir sveika!