Riešutiniai batonėliai

su Milzu! ruginių pusryčių dribsniais
Riešutiniai batonėliai


⁝ 100 g natūralaus Punuts žemės riešutų kremo
⁝ 50 g sūdytų žemės riešutų
⁝ 50 g šalto spaudimo kokosų aliejaus
⁝ 20 g skysto medaus
⁝ 30 g ekologiškų Milzu! JOY ruginių pusryčių dribsnių

 

Patiekti galite supjaustytus

Paruošimas:

• Kokosų aliejų pašildykite kol ištirps.
• Sumaišykite su likusiais ingredientais.
• Sudėkite masę į silikonines batonėlio formos formeles arba suvyniokite į kepimo popierių, suformuodami pailgą „dešrą“.
• Įdėkite į šaldiklį 30-iai minučių.

 

🌱 Skanaus!


Pasidalinti šiuo receptu:


Daugiau gurmaniškų idėjų:

DAUGIAU RECEPTŲ

Produktų meniu:


--- Pagal prekės ženklus ---